<<< Tüm Haberler

Kış Aylarının Vazgeçilmezi Obam Termal

Kışın bu soğuk günlerinde tatil deyince aklımıza en başta içimizi ısıtan Obam Termal Otel geliyor hiç kuşkusuz. Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde hizmet veren Obam Termal Tesisleri, tabiatın koynunda şifalı suları, muhteşem manzarası ve servis kalitesiyle hizmet veriyor.

Sındırgı’daki Obam Termal Resort Otel & SPA’nın Genel Müdür Semih Gül, ‘’Şifalı sularımız, müşteri odaklı hizmet anlayışımız, muhteşem doğası ile sonbaharın tüm güzellikleri Otelimiz’de değerli misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyarız.Fiyatlarımız 5 gecelik yarım pansiyon konaklama ve iki kişilik standart odada konaklamak kaydıyla geçerlidir.Yarım pansiyon kapsamındaki hizmetlerimiz; sabah kahvaltısı, akşam yemeği, kuru pasta eşliğinde ikindi çayı, bay ve bayan ayrı termal havuzlar, Aqua parklar, Türk hamamı, Fin hamamı, Sauna ve terapi havuzları fiyatlarımıza dahil edilmiştir.’’dedi.

Obam Termal’de gücünü kimsenin inkâr etmediği, hatta günümüzde “alternatif tıp” olarak adlandırılan doğal tedavi yöntemleri tıp dünyasının vazgeçilmezleri arasına oturan şifalı suyu ile termal tesisler arasında Türkiye’de İlk sırayı alıyor.

Kampanyalı termal oteller
Kaynak: Haber Bigadiç Kampanyalı termal oteller

Rezervasyon için hemen arayın: 0266 541 10 10