Muhafazakar oteller

Obam Termal Otel kültür, iş, termal ve alışveriş seyahatlerinizi huzur, rahat ve konfor ile buluştururken bir yandan da sizleri Ege’nin doğa güzelliklerini içinde barındıran Balıkesir’e keyifli bir geziye davet ediyor.

İçinde birçok aktivite alanı bulunan otelimizde sağlık ve eğlence sizler için bir arada bulunmaktadır. Farklı ihtiyaçlar ve beklentiler düşünülerek farklı kategorilerde tasarlanmış geniş odalarımız konfor için beklediğiniz tüm detayları barındırmaktadır. Tesisimizde günlük hayatın stres, kargaşa ve gürültüsünden uzak, ferah, sade ve yem yeşil alanların eşliğinde iş, sağlık, alışveriş ve tatil muhafazakar otel seyahatlerinizi geçirebilirsiniz.

Otelimizde misafirlerimize güler yüzlü ve yenilikçi sunum anlayışı, son sınıf teknolojik donanım ve sahip olduğu güçlü alt yapısı ile tüm gereksinimlere cevap verebilecek olanaklar sunulmaktadır. Ayrıca tesisimizde deneyimli mutfak ekibimizin hazırladığı çeşitli menüler zengin sunumlar ile damaklarınızda keyifli lezzetler oluşturacaktır.

Şifa ve mineral deposu olan ve kaynağından çıkarılan termal su otelimizde 36 derece ile 48 derece arasında değişiklik göstererek misafirlerimizin kullanımına sunulmaktadır. Otelimizde profesyonel hizmet ve modern fitness anlayışı ile formunuzu koruyarak sağlıklı kalmak için yüzmeden yürüyüşe farklı birçok aktiviteden faydalanabilirsiniz.

Obam Termal Otel : Odalar - suit oda 21

Otelimizin sunmuş olduğu bisiklet kiralama hizmeti ile doğa içerisinde unutamayacağınız heyecanlar yaşayacağınız keyifli bir geziye çıkabilirsiniz. Tesisimizde tüm misafirlerimizin kaliteli ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak için muhafazakar oteller ve birbirinden farklı birçok alternatif bulunmaktadır.